S.C. SERVICIUL TRANSPORT- VOLUNTARI S.R.L.

Acasă » Despre noi

Despre noi

SC SERVICIUL TRANSPORT VOLUNTARI S.R.L. – a fost infiintata in baza Hotararii Consiliului Local Voluntari nr. 16 din 14.05.2002 si a desfasurat de-a lungul timpului activitati de interes public local (salubrizare, apa si canal)

Incepand cu anul 2006 si pana in prezent are ca obiect principal de activitate transporturile urbane, suburbane si metropolitane de calatori. Aceasta activitate a fost concesionata de catre Consilul Local Voluntari – Primaria Orasului Voluntari, in calitate de concedent catre SC SERVICIUL TRANSPORT VOLUNTARI S.R.L in calitate de concesionar, in baza contractului de concesiune nr. 31711 / 27.06.2006

SC SERVICIUL TRANSPORT VOLUNTARI SRL – detine prin aportul asociatului unic, Consiliul Local Voluntari, o flota de 20 de autobuze urbane marca BMC PROBUS 215 , 10 autobuze urbane Marca ISUZU si 4 autocare Marca MAN LION’S COACH.

  • Linia 153: FERMA VOLUNTARI – REPUBLICA S.A
  • Linia 155: CENTURA C.F.R. VOLUNTARI – INSTITUTUL ONCOLOGIC
  • Linia 167: BDUL. LACUL TEI – I.P.R.S. BANEASA
  • Linia 1: str. Pompiliu Stefu (cartierul N. Balcescu) – B-dul Lacul Tei (cartier d-na Ghica).

precum si curse speciale ocazionale pe baza de comanda/contract.

Obiectivele SC SERVICIUL TRANSPORT VOLUNTARI S.R.L

  • imbunatatirea conditiilor de viata ale cetatenilor in ceea ce priveste asigurarea unui transport urban si metropolitan la parametrii optimi din punct de vedere cantitativ si calitativ
  • permanenta ajustare a serviciilor prestate in functie de exigentele consumatorului
  • stabilirea capătului de traseu la Bucur Obor pentru traseul liniei 155, venind, astfel, în ajutorul tuturor cetăţenilor din orasul Voluntari, celor care isi desfasoara activitatea in cadrul unor institutii/societati comerciale din municipiul Bucuresti, precum si a elevilor si studentilor inscrisi la unitati de invatamant din municipiul Bucuresti. Totodata, sediile institutiilor publice (Prefectura Ilfov, Consiliul Judetean Ilfov etc.) sunt situate pe raza administrativ teritoriala a municipiului Bucuresti.
Anunțuri

Hours & Info

Telefon: 031/436.99.21 Fax: 031/436.99.22 Program Dispecerat: 0758.241.605
%d blogeri au apreciat asta: